Streetdance Kids

Ben jij tussen 4 en 6 jaar oud en wil je ook zo graag dansen Dat kan!

We leren dansen, tellen in de maat, we leren wat er aan je lichaam allemaal kan bewegen.

Zo af en toe organiseren we ook nog een mini optreden voor de vaders en de moeders. We hebben ook vriendjes dagen. Dan mag je een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de dansles.


Je bent op Dinsdag van 16:00 uur tot 17:00 uur van harte uitgenodigd om eens te komen kijken of zelfs meedoen! Een proefles kost helemaal niks.

Streetdance kids 7-9 jaar

Strakke moves, Grooven, snelle en langzame pasjes, bewegen op de maat, timing, werken op telling en bewegen op accenten in de muziek wordt geleerd in deze groep.

De kids leren hier ook verschillende choreografien op populaire muziek geschikt voor deze leeftijd.

De les op dinsdag van 17:00 tot 18:00 uur

Kom gerust langs voor een gratis proefles.

Streetdance 10-12 jaar

Op pop, R&B en hiphop muziek leer je in deze groepen langzaamaan steeds moeilijkere choreos. Het goed leren luisteren naar de muziek wordt steeds belangrijker en er wordt verder ingegaan op het dansen op accenten in de muziek. Ook timing in het algemeen en grooven blijven belangrijk.

Aan de hand van oefeningen ontdekken de kinderen hun persoonlijke dansstijl en leren ze hun dans aan te passen aan het gevoel van de muziek.

Kom gerust langs om een keer mee te doen of te kijken, een proefles is gratis.

Hiphop 13+

In deze lessen worden hiphop choreos aangeboden met invloeden uit verschillende stijlen. Zo zijn er in de choreos onder andere invloeden terug te vinden uit de new style, popping, lyrical hiphop, old school en stijlen die onder het fenomeen swag vallen. Door de diversiteit aan invloeden varieert de flow van de choreos waardoor de les voor iedereen geschikt is.

De les voor dansers vanaf 13 jaar is op donderdag van 19:00 tot 20:00 uur.

Kom gerust langs om een keer mee te doen of te kijken, een proefles is gratis.

Een dag gratis sporten?

Kom een dag gratis sporten bij Body Perfection om onze sportschool zelf te ervaren.

Vraag een gratis dagpas aan!