Download app
Lesrooster
Sport wanneer jij wilt, € 39,95 per maand.
    • -
    • -

Ontdek de betoverende wereld van Salsa en Bachata met Aris en Esmee!


Ben je klaar om je danspassen te laten schitteren en je heupen los te gooien op de meeslepende klanken van Latijns-Amerikaanse muziek? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Op zaterdag 11 mei en zondag 26 mei, nodigen we je uit voor onze opwindende introductielessen, waarbij het eerste uur volledig gewijd is aan de sensuele Bachata onder leiding van Esmee, en het tweede uur aan de vurige Salsa met Aris. Maak kennis met twee van de meest opwindende dansstijlen ter wereld!

Of je nu een doorgewinterde danser bent of nog nooit een stap hebt gezet op de dansvloer, deze introductielessen zijn perfect voor iedereen die de wereld van Salsa en Bachata wil verkennen. Aris en Esmee zullen je begeleiden door de basisstappen, draaipatronen en de essentie van deze levendige dansstijlen, terwijl je geniet van een warme en ondersteunende sfeer.

Grijp deze kans om nieuwe vrienden te ontmoeten, je dansvaardigheden te verbeteren en vooral, om te genieten van het plezier van het dansen! Mis deze kans niet om jezelf onder te dompelen in de vurige wereld van Salsa en de sensuele bewegingen van Bachata met Aris en Esmee als je gidsen!

Wanneer: Zaterdag 11 mei en zondag 26 mei.
Tijd: 14.00 uur: Bachata introductie | 15.00 uur: Salsa introductie.

Zorg ervoor dat je dansschoenen klaarstaan en je glimlach op je gezicht staat, want deze Salsa en Bachata Introductielessen beloven een onvergetelijke ervaring te worden!

Tot ziens op de dansvloer!

Voer onderstaande formulier in en kies voor Salsa of Bachata

Een gratis proefles?

Kom een gratis proefles doen bij Body Perfection om onze sportschool zelf te ervaren.

Vraag een gratis proefles aan!